De verkoop van asperges

De asperges van ZON Fruit & Vegetables vinden op een aantal manieren de weg naar de consument. Een goed georganiseerde keten van land tot klant zorgt ervoor dat de asperges binnen 48 uur bij de eindverkoper ligt.

Onze asperges wordt verkocht via retail, serviceproviders, foodservice en daghandel via de klok. Voor iedere klant leveren wij maatwerk.

Retail

Wij ontzorgen de retailer door hen te faciliteren en te inspireren. Door het aankopen van scan- en consumentendata weten wij precies wat de consument wil en geven we retailers advies over het assortiment, schapindeling en marketing- en salesactiviteiten.

De verpakking van de asperges is afhankelijk van de behoeften van de retailer; hierbij zijn verschillende verpakking mogelijk.

Wij leveren asperges aan diverse retailpartijen, o.a.:

      

Per retailer worden er marketing- en salesactiviteiten op maat georganiseerd. Denk hierbij aan informatievoorziening voor AGF chefs, POS materiaal, instore activatie, gratis schildagen en joint-promotions met A-merk leveranciers.

Foodservice

ZON Fruit & Vegetables is de huisleverancier van HANOS. Samen bepalen we de verkoopstrategie van asperges om restaurants en andere HANOS klanten te voorzien van de beste en lekkerste asperges die er zijn.

 

Daghandel via de klok

Tijdens de klok-verkoop wordt er dagelijks een breed assortiment goede en betrouwbare asperges verkocht.

ZON fruit & vegetables